Prosjekter

Huk Aveny 41

Huk Aveny er alt du forbinder med Bygdøy – solrikt og lyst, tilbaketrukket og privat. Her bygger vi 5 eksklusive boliger fordelt på en 2- og 3-manns bolig. Salgsstart august 2019.

Solveien 52

Vi bygger om et klassisk forretningsbygg fra 1937 til 4 arealeffektive leiligheter på mellom 178 – 81 kvm. Smart og romslig utforming med parkering, boder og solrike uteareal.

Midttunveien 7

Med attraktiv beliggenhet i en skjermet sidevei fra Solveien, bygger vi tre moderne 2-manns boliger. Boligene egner seg perfekt for småbarnsfamilien med funksjonell planløsning og gode uteareal.

Øvre smestadvei 45

Sentralt ved Holmen og Makrellbekken bygger vi fire 2-manns boliger rundt et hyggelig boligtun. Klassisk utforming med saltak, lyse materialer, gode uteareal og familievennlig.

Ekebergveien 138

Med fantastisk utsikt og gode solforhold, bygger vi 5 store eksklusive leiligheter fordelt på 2 hus i Ekebergveien 138. Leilighetene er på mellom 101 – 202 kvm og alle har parkering i kjeller.

Lindbäckveien 10

I et veletablert villaområde i Lindbäckveien, rehabiliterer vi en enebolig og bygger en moderne 2-manns bolig hvor hver enhet er på 215 kvm og har integrert dobbelgarasje.