Om oss

For Midgard Eiendom handler arkitektur om å skape boliger med helhet og karakter, hvor form og funksjon går i ett. Rommene du og dine skal leve i, stedet og omgivelsene dere blir en del av, kvaliteten som synes og føles i alle detaljer. Men det handler også om håndfast utførelse, om evnen til å realisere boligdrømmen. Din drøm.

Midgard Eiendom – Om oss

Hvordan vi jobber

Vi tenker som arkitekter gjennom hele prosessen, og leverer boliger med høy estetisk kvalitet og unik tilpasning til område, tomt og ønsket livsstil.

Vi er svært kresne når vi velger eiendommer – alle våre objekter har en attraktiv beliggenhet i et godt nabolag – med løsninger som fungerer optimalt i terreng og nærmiljø.

Vi har kompetansen, erfaringen og gjennomslagskraften som skal til for å utføre prosjektet – nøyaktig slik vi har avtalt det med deg som kunde.

Vi vil dedikere en kontaktperson og veileder fra kjøpekontrakt er undertegnet til befaring og overtakelse av boligen. Kontaktpersonen vil gi deg informasjon om hva som skjer i forbindelse med tilvalg, holde deg orientert om byggearbeidet og framdrift til overtakelse.

Midgard Eiendom – Om oss

Eierstruktur

Midgard Eiendom har en solid kapitalbase som har dannet grunnlaget for å investere i en løpende portefølje. Midgard Eiendom er en del av Beauty Eiendom-konsernet som eier flere ledende selskap innen hudpleiebransjen.

Nye prosjekter

Midgard Eiendom utvikler eiendommer til boliger innen sentrale Oslo-områder. Vi er hele tiden på søk etter nye prosjekter, ta derfor gjerne kontakt med oss for en uformell prat dersom du har en eiendom som du tror kan passe for oss.

Kontaktinfo

Pål Hansen er Daglige leder i Midgard Eiendom AS. Med sin brede erfaring og kompetanse er han en aktiv støttespiller i alle faser ved utvikling, kjøp og salg av våre eiendommer.

E-post: paal@midgardeiendom.no
Mobil: 9169 4199

Midgard Eiendom – Om oss